Post by toperpadepar on Mar 9, 2022 9:16:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz tokenləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Puppy Diary: Epic Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Hygge goti
@hamısı bəyənmədi.
Bu oyunu sevirəm! Qrafika, oyun vaxtı, hədiyyələr, hər şey!!!!
Nə vaxt daha çox fəsil əlavə edəcəklər? 900 səviyyələri varmı? Kədərli. Mən oyunu bəyənirəm, lakin hər dəfə bir fəsil əlavə etmək bir az kədərlidir. Niyə daha çox əlavə edə bilmirsiniz? 23-cü fəsli nə qədər gözləməliyəm? Mən oyunu bəyənirəm, sadəcə olaraq ayda 1 bölüm maraqlandırmır. 23 burada və getdi.
Mən bu ləzzətli kiçik oyuna heç bir pul xərcləməmişəm və 101-ci səviyyədəyəm. İndiyə qədər heç bir problemim olmayıb, ancaq yenicə yeniləndim, ona görə də ümid edirəm ki, onda nasazlıqlar yaranmayacaq.
bir və ya iki reklamın əleyhinə deyiləm, amma çox sayda reklam var, səviyyədən sonra bir reklam var və sonra onlar pulsuz hədiyyələr üçün reklamlara baxmağınızı istəyirlər, bu dəli deyil, belə düşünməyin.. oyunu bəyənirəm, amma hamısı deyil reklamlar... bütün reklamlardan onu silməyi düşünürəm
Yaxşı oyun .. 2 çox əlavə edir .
İndiyə qədər yaxşı
Yalnız indiyə qədər sərin başlamış, üç ulduz əldə edilmədikdə mərhələləri təkrarlaya bilmək lazımdır
Səviyyələri oynamaq asan və əyləncəlidir.
Mən lvl 801-i bitirdim, indi yeni fəsilləri gözləyirəm. Turnirdə iki dəfə 1-ci oldum, Jam city tərəfindən Genie & Gem-ə bənzər tapmacanı silmək çox asandır. Əgər sizə əlavə gücləndirici lazımdırsa, tapmacanı təmizləmək və yaratmaq üçün reklamlara baxmalısınız. Mənim kimi turnirdə 1-ci.
Çox şirin və rəngarəng. Bunu sevirəm.
Bu oyundan həzz almadım. Olduqca darıxdırıcı amma təşəkkür edirəm.
Dəhşətli oyun. 5 dəfə əşyalar üçün ödəniş etdim, hesabımdan silindim və HEÇ BİR ŞEY YOXDUR! Əvvəlcə 5 ulduz verdim, amma indi yox. Qaçın!!!
Darıxdırıcı və çoxlu reklamlar.
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Fritidsspill xgw
Çoxlu reklamlara görə darıxdırıcı bir komandaya qoşula bilmirəm.
Sevimli və beyniniz, əlləriniz və gözləriniz üçün yaxşıdır
Bu günə qədər əyləncəli və rahat oldu. Bu şirin oyundur.
Bu oyun. Əyləncəli və rahatdır, mən onu oynamaqdan həzz alıram...
Oyundan həzz almaq, rəngarəng və oynamaq üçün sadə 👍
Demək olar ki, hər səviyyədən sonra zorla öldürməkdən və oyunu yenidən başlatmaqdan yorulun, çünki bu oyunla reklamlar düzgün ölçülənmir və siz onlardan çıxa bilməyəcəksiniz...
Yaxşı bir oyun bu oyunu saatlarla oynaya bilər və bu, yağışlı və küləkli zaman qapıda olan uşaqlar üçün yaxşı bir şeydir.
Futurama: Worlds of Tomorrow சாகசம் ztfv
pis deyil
Sizin oyun kimi. Yaxşı gücləndiricilər və fırlanan təkər kimi. Əyləncəli oyun Ancaq kifayət qədər pul və ya hərəkət yoxdur. Yalnız az miqdarda hesablar verin. Hərəkətləri əldə etmək üçün verdiyinizdən daha çox pul xərcləyin. Video ilə daha çox pul verməlidir. Oyunları daha çox oyunçu dostu etmək həmişə daha yaxşıdır. Silmək lazım idi, sikkələr tükəndi. Daha çox hərəkət və ya sikkə almaq üçün cibimdən pul ödəmirəm.
İndiyə qədər çox pul boşaldılmadı və ya səhv salmadı. Vaxtı öldürür və reklama baxma vaxtı oxşar oyun tətbiqləri ilə müqayisə edilə bilər.
Əla oyun, oynamaqdan çox əylənirik!!!!
Mən oyunu sevirəm.
Bu oyunu sevirəm. Mən hər gün oynayıram. Görkəmli oyun və heyrətamiz sevimli personajlar. Hər şey çox tez işləyir və reklamı izləsəniz, pulsuz yükləyicilər GƏLİN PLAY əldə edirsiniz
Bunu etmək yaxşı bir oyundur, fikirləşdim ki, gənc nəsil üçün istifadə etmək daha yaxşıdır, məncə, gənclər bunu öyrənsələr, sonra hər şeyi izləsələr və bunun nə olduğunu dinləsələr daha yaxşıdır və əgər it sevənlər varsa, bu da yaxşıdır.
Bu oyunu bəyənirəm
Əvvəldən başlamazdım
Qüsurlarınızı düzəldin. Səviyyədən başlayaraq sərbəst hərəkət əlavə etmək üçün getdiyiniz zaman o, donur. Siz bütün tabları bağlamalı, oyunu yenidən başladın və pulsuz hədiyyələri itirəcəksiniz.
Çox rahat və əyləncəli oyun
Yaxşı oyun çoxlu reklamlar bu oyunu çox bəyənirəm. Xüsusilə güclənmək üçün hər tapmacada reklamlara baxa bilirəm, amma birinə baxanda digərinə baxmaq istəmirəm. Mən də 2-3 döngəyə baxmaq istəmirəm. Mən buna dözməyə çalışdım, amma bacarmadım. Son reklam hətta bağlanış sekmesini açdı. Təklif daha qısa və ya daha az reklam yarada bilər. Mənə verilən cavaba görə rəyimi 1-ə dəyişdim. Oynadığım başqa heç bir oyunda sizə pul ödəməyiniz üçün bu qədər çox reklam olmayıb.
Darıxdırıcı