(iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter goljufa neomejeno število ključev
Mar 9, 2022 9:25:14 GMT -5
Post by toperpadepar on Mar 9, 2022 9:25:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Težko je preseči 28 lvl! Približujem se odstranitvi! Obstaja tudi napaka, ko ne morem nadgraditi svojega orožja, čeprav imam veliko sredstev! Ta igra je dolga in zavlečena ter zasnovana tako, da boste porabili $$$ ..Imel sem prvo aplikacijo in dobil majico, vendar ne morem več porabiti denarja za igranje. ta igra potrebuje več posodobitev!
Plačajte za zmago z dodatki in zvok se zruši 90 % časa po igranju dodajanja. Morate zapreti aplikacijo in znova zagnati, da se zvok vrne.
Odlična igra, a polna prevarnih oglasov, ki imajo lažni gumb za zapiranje, ki je programiran tako, da vas ne glede na vse pripelje do oglaševane aplikacije. Govorim s tabo Gardenscape and landscape... Nehajte jim zagotavljati oglase in spet bom igral. Ko zapustim oglas, pričakujem, da bo mali X zaprl
To je ena boljših filmskih iger, ki sem jih igral. Je zabavna in ima dober tempo, vendar ta igra izstopa v tem, da nima "energije" ali česa podobnega. Če želite igrati igro, jo lahko igrate. Nobena samovoljna stvar vas ne ustavi. Druga stvar, ki mi je všeč in zelo cenim, je, da lahko dokaj enostavno zaslužite premium valuto. Nikoli se mi ni zdelo, da moram nekaj kupiti, da še naprej uživam v igri. To je ena najboljših mobilnih iger, kar sem jih igral. 5 zvezdic do konca
Iskreno, nekako dolgočasno ... toliko zabojev, polnih iste stvari, vedno znova ... traja predolgo, da dobim novo orožje, da mi ostane zanimivo
Plazmic! Eat Me io Blob Cell Grow Game আর্কেড zqyj
Ta igra je bila in je še vedno fenomenalna!! Toliko za postoriti in spravi v določeno razpoloženje, da se vedno znova zaželiš loviti to razpoloženje, menim, da sem dokaj znan in aktiven v zavihku Skupnost ZGS (kar je zelo koristno za začetnike in ljudi tam so zelo prijazni in informativni) Nadaljujte z dodajanjem novih zemljevidov in orožja, ta igra je Epic!! Hvala vam.
Zabavno, vendar traja nekaj časa, da prejmete zlato, ki je potrebno za premikanje navzgor.
Dobra
Ta igra ima velik potencial, če bi jo prilagodili. Zapravil sem denar in ugotovil, da je to zapravljanje. Sredstva, ki jih plačate, so žrtvovana in čakajo na raven, tako da jih imate za kaj porabiti in edini način, da izenačite, je pridobiti več virov, ki so vrženi stran na vašo mejo. Na koncu te igre ne igraš en dan in čakaš, da se kaj naredi. To je skoraj skriti dragulj
to je najboljša igra daleč na trgu. ne nadlegujejo te z oglasi niti te ne motijo, da bi kaj kupil. gladko igranje in je popolna količina izziva, tako da vam ni dolgčas. Igral sem že nekaj mesecev in če bodo prišli z več stopnjami, bom zagotovo igral še naprej.
Preveč je mletja. Vsekakor boste morali plačati, če želite napredovati, da vam težke faze ne postanejo dolgčas ali razočarane. Sistem za povečanje škode orožja je pokvarjen. Da bi povečali škodo, morate za to žrtvovati več orožij visoke ravni. Redko dobite orožje s 4 ali 5 zvezdicami, tudi če kupite zaboj z varovalkami. Nisem kriv ustvarjalcem, da so poskušali zaslužiti denar, vendar je igranje predrago za tako nizko grafično in ponavljajočo se igro.
To je odlična igra, če vam je všeč koncept AC-130. Čez nekaj časa postane mleti. Priložnost za pridobitev plena je dobra, vendar so zvitki plena običajno izjemno nizke kakovosti. Preživite veliko časa v čakanju na škatle za plen, da dobite nizkocenovno orožje, ki ga boste verjetno reciklirali za dele. Še vedno je zabavno in prijetno. Samo pričakujte mletje. Nisem prepričan, če res dobite zelo kakovostno orožje blizu konca igre. nisem.
Zaenkrat se zabavam! Oglasi niso slabi, saj se lahko odločite za uporabo za nadgradnje itd. Najbolje je, da to storite. In potem je to postalo igra za plačilo 2.
Pred tem sem naredil pregled, ki je bil 4 zvezdice, ker so nekatera orožja zračnih ladij (na primer avtotopovi) izgledala in zvenela enako. Svojo oceno sem znižal za 1 zvezdico kljub temu, da mi je bila igra všeč, vendar je ta 4. julija 4. julija "24 v 1 izziv" izjemno težak. Da bi dobil končno nagrado 2 zaboja, moram ubiti kot 4000 peklenskih psov z uporabo XY in Z na meddržavni, na primer 2000 šamblerjev z orožjem X čete. To je najbolj frustrirajuće, haha. Ne morete zamuditi niti enega. Niti enega.
Ta igra je zelo zabavna. Izbirate lahko med številnimi vrstami orožja, tako za strelno ladjo, ki jo nadzoruje igralec, kot za enote NPC na tleh. Moja edina težava je pomanjkanje nastavitev občutljivosti in možnost prilagajanja HUD-a. Ne morem vam povedati, kolikokrat sem izstrelil rakete na svoje ljudi, ko sem se poskušal obrniti. Druga stvar je, da včasih po tem, ko izpustim, avtotop še naprej strelja, včasih se ne ustavi, dokler se ne pregreje. To je zelo neprijetno in bil bi hvaležen za popravek.
Odlična igra! rad ga igram! Deluje nekako počasi, verjetno je zasnovan tako, da vas pripelje do nakupov iger ... Ampak še vedno mi je všeč. ali lahko skrajšaš čas odpiranja zaboja s 3 ure?
ZG survival je vsekakor vreden prenosa. Igra izgleda odlično in je tekla brezhibno skozi vse ure, ki sem jih preživel. Ta igra ima ravno pravo mero in napredovanje težavnosti je na mestu. Zombie Survival Gunship je hitro postala moja najljubša mobilna igra. Razvijalcem te igre želim reči, dobro opravljeno delo.
Zabavna igra, dokler ne ugotovite, da so razvijalci otežili napredovanje, razen če kupite zlato, zaloge itd. Lepa preusmeritev, vendar preveč zamudna samo za napredovanje na eno raven, razen če se odrečete $$$
Zombie Gunship Survival 좀비 서바이벌 슈팅 액션 ugp
dobro je preživeti čas, vendar je preveč čakanja, razen če seveda plačaš. Razen tega je spodobna igra. Tudi škatle za plen so prevara!!! Kupil sem škatlo za plen 600 zlata samo zato, da bi dobil zeleno stopnjo namesto modre (kar naj bi vam dalo). ne bi bilo tako moteče, če zlato ne bi stalo pravega denarja.
Dobra igra. Preprosto, hitro, dovolj zabavno, da se lahko vrnete.
Na splošno je zelo dobro. Všeč mi je vizualna estetika in igra je precej dobra. Stvar je v tem, da postane nadgradnja vaše orožnice in baze zahtevna brez porabe denarja. Nekaj oglasov brez videa, ki niso celozaslonski in ne sledijo mi je v redu, dokler niso neprimerni in gredo gladko, vendar oglasi in možnosti za napredek, povezane z $$$, preprosto niso dobri. Lažje bi bilo nadgraditi svoje stvari, ne da bi plačali denar, zato moja ocena ni pet zvezdic.
Orožja ne znam pravilno spojiti. Orožje se ne bo odzvalo dovolj pravočasno. Težave z nadzorom streljanja. Če pritisnem na sprožitev, ne bo deloval tako, kot bi moral. Na primer: pritisnem za streljanje in dobim zamudo ali nič ukrepa, ko pritisnem na pištolo za streljanje, od tam postane še slabše.
Igra je zabavna, res zabavna, vendar ima igra nekaj resnih težav, za katere menim, da niso obravnavane. V igri je vaša naloga zagotoviti ognjeno podporo skupini pehotnih mož na tleh, vendar so pehoti grozno kodirani, včasih moram biti izjemno paranoičen, da ne dovolim, da se zombiji niti približajo ekipi, saj ekipa se bo premaknila ali pa se bo spopadla s sovražniki, vendar ne vmes, kar vodi v situacije, ko se ne bodo nikoli premaknile zaradi enega samega zombija.
Igra je zabavna, a osebno mi je všeč, kako je bila narejena prva igra. Dodani elementi, kot so novo orožje in spajke, so za vas urejeni. vendar se je potreba po nadgradnji in spopadanju s težjimi stopnjami stara. Da ne omenjam norih količin, potrebnih za nadgradnjo orožja, zaradi česar je bolj mlet. Na splošno odlična igra, a na ravneh veliko brušenja.
No, vsi, ki govorijo o tem, kako dobijo to odlično orožje tako, da samo odprejo običajne zaboje, jaz sem na 23. stopnji in nimam nič boljšega od redkega 5,56, so mislili, da je to najboljša igra, kar sem jih igral, vendar ne tako, da je treba če ne morem dobiti več, ker preprosto nimam orožja in če vsi drugi dobivajo orožje iz običajnih zabojev, daj, če porabim denar zanje
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Veiksmas qtgj
Dostojna igra. Zabavna izkušnja Ac130. Grafika je lepa. Dosedanje funkcije nadgradnje so dobre, ni čakalnih dob. Zaenkrat je le čas čakanja na odpiranje skrinj, ki jih lahko odprete z zlatom, ki ga lahko kupite ali najdete v igri. Toda na splošno ni slabo in dobra zabava "zapravi nekaj časa".
Ljudje, jaz iskreno - ponavadi ne maram "zombi igric" (verjetno samo jaz). Lahko vam povem, da me je ta igra močno presenetila. Všeč mi je pogled iz helikopterja iz zraka in možnost povečave, menjave orožja, infrardeči pogled je veličasten, prav tako pa tudi misije. Izjemno dobro narejena in celovita igra. Poskusite, ker me je to navdušilo! ne bo vam žal niti ene zabavne minute. Čestitke DEVS! hvala, ker ste to naredili. Igra je super!.
Odlična igra in grafika, iv se že nekaj časa igram na nekaj različnih napravah. Edina slaba stran je ta, da vas dovolj dobro orožje in nadgradnje za nadaljevanje igranja ustavi in zanimanje se kasneje v igri izgubi. Vsekakor je treba izboljšati dostopnost orožja in nekoliko znižati stroške nadgradnje.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter פעולה nye
Zadetek v glavo😎 / boom headshoot😂🤣😎.
Zelo kul igra, ni dolgočasna
Igra je zabavna, dobra za ubijanje časa med čakanjem v vrsti ali karkoli drugega. Resnično si želim, da bi bil postopek krepitve in spajanja bolj celovit. Če združim neobičajno orožje z redkim, bi moralo postati redko. Lahko bi ga imeli tudi tam, kjer vključite atribute drugega orožja, kot je pridobivanje višje hitrosti streljanja z združitvijo topa z mitraljezom ali več škode z lovljenjem jurišne puške s puško. Sicer pa kaj je smisel fuzije.
Kontrole so obrnjene. Ne vem, ali je to igro ustvaril kakšen levičar ali kaj, ampak tudi če niso levičarji (ker vsi levičarji, ki jih poznam, še vedno igrajo desničarje), so še vedno bedak. Preklopite kontrole in popravil bom svoj pregled igre, ne nujno norca.
lepa igra streljanja
Igra je v redu, dokler ne dosežete določene točke, potem postane res težko zbrati dovolj materiala za nadgradnjo zgradb in orožja itd. Ne porabim pravega denarja, zato sem odstranil.
S to igro se dobro zabavam. Stopnje so zahtevne in me vedno popeljejo nazaj, da preizkusim nove kombinacije orožja. Želim si, da bi obstajal način za pospešitev zabojev, ki jih dobite.Želel sem nadaljevati z igranjem in sem pustil zaboje, da bi lahko nadaljeval z igro in napredoval v igri. Mislim, da bi lahko na zaboje postavili več stalnih oglasov, ki bi pomagali prebiti skozi njih in dali igralcu več zalog in orožja. Vsak oglas traja morda 30 minut.
Zelo dolgočasno čakanje na te škatle za plen. Skrajšajte čase. Ne morem igrati igre, če ne zaslužim škatel, nič ne morem pridobiti. Če ne morem igrati igre, bom pozabil na igro. Če ga pozabim, bo izbrisan. Grozno obravnavati tako zabaven koncept igre z morda 5-minutnimi intervali igranja vsakih 9 ur.
Igra je dobra, vendar mislim, da še vedno nekaj manjka, čeprav jo vsakič, ko jo igram, in ko očistim prostor zombijev, ostanejo tam, kjer so. Ne premikajo se naprej, ko je prostor čist in da me res jezi, da igra ne igra, kar bi morala igrati po sistemu ali nalagalniku ali kdor je naredil igro, ni igral igre trenutno všeč ta igra
To je zelo dobra igra